Selskabsmenuer
Serveres for selskaber af min. 15 personer.
Menuen skal forudbestilles og der skal vælges en enslydende menu til hele selskabet.
Venligst oplys om særlige diæter på forhånd.
Selskabsmenuer gældende fra 1. april 2017
2 retter, 225 kr. pr. Pers.
3 retter, 265 kr. pr. Pers.
Buffet inkl. dessert, 265 kr. pr. pers.
Forret
Torske ceviche serveres med grillet rugbrød
Lime & koriander – Saltet agurk – Syrlige æbler – Avocadocreme
Rørt tartar serveres med grillet rugbrød
Sennep – Kapers, skalotteløg Krydderurter – Grøn salat
Hovedret
Marineret hel stegt oksestriploin
Citron/honning-bagte rodfrugter – Løgkompot – Pebersauce
Saltbagt laks med citron og urter
Langtidsstegt fennikel – Spinat – Kompot af cherry tomater – Sauce verde
Dessert
Chokoladebrownie
Saltet karamel – Vaniljeis – bær
Buffet
265 kr. pr. pers.
Rodfrugter bagt
Urter – Citron & honning
Sprødstegt langtidsmarineret kyllingebryst
Krydderurter – Hvidvin
Helbagt laksefilet
Fennikel – Cherry tomater – Mandler – Krydderurter
Salat af bagte beder
Mascarpone creme – Urter
Serveres med friskbagt surdejs baguette og økologisk smør
Dessert: Chokoladebrownie med saltkaramel, vaniljeis og bær