Selskabsmenuer 

Serveres for selskaber af min. 20 personer.

Menuen skal forudbestilles og der skal vælges en enslydende menu til hele selskabet.

Venligst oplys om særlige diæter på forhånd.

Vi har også tilbyde vin menu til menuer.

Jule menu 2019

Jule Buffet nr 1. servers ved bordet  345 kr per person

1. servering

Stegte sild med æblekompot

Kryddersild med hasselnød/kapers smør

Rødbede gravad laks med peberrodsfløde

2. servering

Frilands flæskesteg med husets rødkål

Kålpølser med stuvet hvidkål

Confiteret andelår med chutney af tørrede frugter

Panko torsk med sauce tatar

3. servering

Ris a la mande rørt med mascarpone hertil appelsinsauce og amarena kirsebær

2 gode oste med syltede nødder og hjemmebagt knækbrød

Jule buffet nr.2  295 kr per person

2 slags hjemme marineret sild med løg og kapers

Fiske filet med hjemmerørt remoulade og citron

Lun leverpostej med bacon og champignon

Ribben steg med rødkål og syltede agurker

Lune frikadeller med  rødbeder

2 slags økologiske ost med abrikos chutney

Ris al la mande med kirsebær og mandel krokant

Frokost jule menu minimum 10 personer 195 kr per person

serveres kun til kun kl. 16 og kun på forudbestilling.

2 slags marineret sild med løg og kapers

Lun leverpostej med bacon og champignons

Æble flæsk ( sprød flæsk med æble/løg compot)

2 slags ost med abrikos chutney

hjemmebagt rugbrød og smør

Selskabs  menuer 

2 retter, 265 kr. pr. Pers.
3 retter, 295 kr. pr. Pers.

4 retter, 335 kr. pr. Pers

Forret

Asiatisk tun tatar med miso Mayo, koriander og sprød rugbrød chips

eller

Rødbede Rimet Laks med sprød fennikel salat, dill og rødbede chips og urte creme.

Hovedret

Svampe farseret unghane bryst på rodfrugtpure, syltet bøgehatte og madagascar glaze

eller

Langtids stegt kalve culotte med grillet jordskokker, citron/timian glace og pomme Anna

Ost:

3 slags dansk økologiske oste med Abrikos chutney og syltede valnødder

Dessert

Chokolade foudant med pistacie parfait og hvid chokolade

Buffet

335 kr. pr. pers.

Bresaola med Parmesan, rocola og pesto

Laks med sprød pesto crust

Timian marineret unghane bryst med marineret svampe

Rødbede salat med Mascapone og urter

Rødkål, Appelsin og sprøde æbler vendt med Æble dressing

Stegte kartofler med salvie smør

Økologisk dansk ost med karamel nødder

Blomme trifle med sprød knas

eller

Cheese cake me passion topping serveret i glas

Vin og Tapas..

2 serveringer af spansk inspirerede Tapas dertil serveres 3 spanske vine.

Pris per person 395kr (minimum 20 personer)

Aperitif: Cava Dibon Rose ( bobler)

Laks bagt med grillet peberfrugt,  oliven og sprøde kapers

Vin: Benufet, Herencia Altes, økologisk hvidvin

Tapasbræt med 2 slags Charcuteri, 2 spanske oste, chutney, oliven og hjemmebagt brød og smør

Vin: Valdaya, Ribera de Duero, Bodegas Valdaya ( rødvin)

Italiano..

Pris per person 395 kr. (minimum 20 personer)

2 retter med 3 tilhørende Italienske Vine:

Aperitif: Cuvage Spumante Rose (bobler)

Dampet lyssej med Fennikel, grønne oliven og dill fume

Vin: Pinot Grigio, Kurtatsch, Alto Adige (hvidvin)

Pasta Penne med Salsiccia pølser, kraftig tomat og parmesan

Vin: Il Riserva, Poderi Nespoli, Emilia Romagna (Rødvin)

Den Franske..

2 retters menu med 3 tilpassede franske vin til:

Pris per person 495kr. (minimum 20 personer)

Aperitif: Crement de Loire, Langlois-Chateau 8 bobler)

Bagt torsk med Variation af vinterens rodfrugter og beurre blanc

Vin: Chablis, Domaine Chanson (hvidvin)

Kalve Ribeye med Grillet Jordskokker og rødvins glace

Vin: Chateau La Croix Chantecaille, Saint Emillion Grand gru