Selskabsmenuer

Serveres for selskaber af min. 15 personer.

Menuen skal forudbestilles og der skal vælges en enslydende menu til hele selskabet.

Venligst oplys om særlige diæter på forhånd.

 

Selskabsmenuer gældende fra 1. april 2017

2 retter, 225 kr. pr. Pers.
3 retter, 265 kr. pr. Pers.
Buffet inkl. dessert, 265 kr. pr. pers.

Forret

Torske ceviche serveres med grillet rugbrød
Lime & koriander – Saltet agurk – Syrlige æbler – Avocadocreme

Rørt tartar serveres med grillet rugbrød
Sennep – Kapers, skalotteløg Krydderurter – Grøn salat

Hovedret

Marineret hel stegt oksestriploin
Citron/honning-bagte rodfrugter – Løgkompot – Pebersauce

Saltbagt laks med citron og urter
Langtidsstegt fennikel – Spinat – Kompot af cherry tomater – Sauce verde

Dessert

Chokoladebrownie
Saltet karamel – Vaniljeis – bær

Buffet

265 kr. pr. pers.
Rodfrugter bagt
Urter – Citron & honning

Sprødstegt langtidsmarineret kyllingebryst
Krydderurter – Hvidvin

Helbagt laksefilet
Fennikel – Cherry tomater – Mandler – Krydderurter

Salat af bagte beder
Mascarpone creme – Urter

Serveres med friskbagt surdejs baguette og økologisk smør

Dessert: Chokoladebrownie med saltkaramel, vaniljeis og bær