Selskabsmenuer

Serveres for selskaber af min. 15 personer.

Menuen skal forudbestilles og der skal vælges en enslydende menu til hele selskabet.

Venligst oplys om særlige diæter på forhånd.

Selskabs Sommer menuer gældende fra 8.Maj

2 retter, 265 kr. pr. Pers.
3 retter, 295 kr. pr. Pers.

Buffet inkl. forret og dessert, 335 kr. pr. pers.

Forret

Marmoreret torsk med dildmayo, sprøde kartofler, agurk og urter

eller 

Tapas tallerken bestående af: Toscansk kyllingsalat  med ruccula og pinjekerner, lomo med hjemmelavet chutney, små stegte pølser med aioli, syltede grøntsager, hjemmebagt bondebrød og smør

Hovedret

Langtidsstegt kalveculotte med ærter franchaise, smørsauterede gulerødder, kalvesauce med urter og nye danske kartofler

eller

Marineret sprødstegt unghane med gulerødder i variation, sprøde ærter og smørpisket sauce

Dessert

Panna cotta med sommerens bær og knas

Buffet

335 kr. pr. pers.

Valgfri forret

 Laks med sprød pestocrust

Langtidsstegt kalveculotte

Sprødstegt unghane

Ærter franchaise

Sommer spidskål ”mormor stil”

Tomatsalat med cremet feta og urter

Nye kartofler med smør og urter

Panna cotta med sommerens bær og knas