Selskabsmenuer

Serveres for selskaber af min. 15 personer.

Menuen skal forudbestilles og der skal vælges en enslydende menu til hele selskabet.

Venligst oplys om særlige diæter på forhånd.

 

Selskabsmenuer gældende fra 1. april 2017

2 retter, 225 kr. pr. Pers.
3 retter, 265 kr. pr. Pers.
Buffet inkl. dessert, 265 kr. pr. pers.

Forret

Gravad oksefilet med jordbær pure, purløgs mayo, havgus og urter

Terrin af hvid fisk med kammusling vinaigrette og fennikel crudité

Hovedret

Langtidsstegt kalvefilet med sommerens spæde grøntsager og cremet tomat/basilikum sauce

Sprødstegt unghane med grillede squash, brændte løg og estragon sauce

Dessert

Koldskåls pannacotta med råsyltede bær og nødde knas

Buffet

265 kr. pr. pers.

Langtidsstegt kalvefilet

Sprødstegt unghane

Tabouleh

Grillede grøntsager i senneps vinaigrette

Stegt spidskål

Cremet sauce

Kartofler

Serveres med friskbagt surdejs baguette og økologisk smør

Dessert: koldskåls pannacotta med råsyltede bær og nødde knas