Selskabsmenuer

Serveres for selskaber af min. 15 personer.

Menuen skal forudbestilles og der skal vælges en enslydende menu til hele selskabet.

Venligst oplys om særlige diæter på forhånd.

 

Selskabsmenuer gældende fra 8. OKTOBER – 8.NOVEMBER 2018

2 retter, 235 kr. pr. Pers.
3 retter, 280 kr. pr. Pers.

Buffet inkl. dessert, 275 kr. pr. pers.

Forret

Syltet torsk m/kartoffel, urter og dildmayo

Bimi m/ teriyaki, sesam, rødløg, urter og chili

Hovedret

Okseflank m/ persille, gule beder, fermenteret hvidløg og kartofler

Sprødstegt unghane med saltbagt selleri, kartofler, græskar, urter og feta

Dessert

Salted karamel parfait på chokoladefondant

Chokolade-lemon parfait med solbærkompot

Buffet

275 kr. pr. pers.

Langtidsstegt kalvefilet

Unghane marineret i kærnemælk

Ovnbagt laks med masser af citron

Stegt spidskål og urtesmør

Hjertesalat med parmesandressing

Sauce bourgogne

Surdejsbrød og hjemmepisket smør

Lemonpie

Ost, kiks og nødder

Julemenuer gældende fra 9. NOVEMBER 2018

3 retters menu 325,-

”æbleflæsk”
Variation af æble – salt, sødt og sprødt med confit af svineskank, toppet med sprødt malt.

”andesteg”
Rosastegt andebryst med grønkål, figner, syltet rødkål, appelsin glace og nøddesne

”ris a la mande”
Risengrød rørt med mascarpone, mandler og appelsinskal, toppet med lun appelsinsauce, amarena kirsebær og mandelknas

Buffet af 3 serveringer 299,-

1 servering

Stegte sild med æblekompot
Kryddersild med hasselnød/kapers smør
Rødbede gravad laks med peberrodsfløde
Kalvehale terrin med kardemommekrydret rødbedesalat

2 servering

Frilands flæskesteg med husets rødkål
Kålpølser med stuvet hvidkål
Confiteret andelår med chutney af tørrede frugter
Panko torsk med sauce tatar

3 servering

Ris a la mande rørt med mascarpone hertil appelsinsauce og amarena kirsebær

2 slags oste med syltede nødder og hjemmebagt knækbrød