Selskabsmenuer

Serveres for selskaber af min. 15 personer.

Menuen skal forudbestilles og der skal vælges en enslydende menu til hele selskabet.

Venligst oplys om særlige diæter på forhånd.

Selskabsmenuer gældende fra 18 januar.

2 retter, 265 kr. pr. Pers.
3 retter, 295 kr. pr. Pers.

Buffet inkl. forret og dessert, 335 kr. pr. pers.

Forret

Laksetatar rørt med urter, agurk og skalotteløg, serveret med sprød bondebrød, toppet med avocado og urter

Tynde skiver langtdsstegt kalkun anrette på smørstegt bondebrød, toppet med frisk pickles af fennikel, blomkål og æble, hertil karrycreme og urter

Hovedret

Helstegt oksestriploin serveret med brændt kål med gremolata, kraftig rødvinsglace og kartofler

Sprødstegt unghane serveret med jordskokker i variation – cremet, bagt, sprød. Hertil portvinsglace og kartofler

Dessert

Cremet cheesecake med hvid chokolade, anrettet med eksotiske frugter og brændt hvid chokolade

Chocolate fudge brownie med pomelo, mynte og citron sorbet

Buffet

335 kr. pr. pers.

Helstegt oksestriploin

Sprødstegt unghane

Ovnbagt fisk

3 fyldige salater

Rødvinsglace

Bondebrød og smør