Selskabsmenuer

Serveres for selskaber af min. 15 personer.

Menuen skal forudbestilles og der skal vælges en enslydende menu til hele selskabet.

Venligst oplys om særlige diæter på forhånd.

 

Selskabsmenuer gældende fra 1. april 2017

2 retter, 225 kr. pr. Pers.
3 retter, 265 kr. pr. Pers.
Buffet inkl. dessert, 265 kr. pr. pers.

Forret

Oksecarpaccio
Comté – Rucola – Ristede pinjekerner – Skilt urte vinegrette

Laksetartar
urter – rygeostcreme – grillet rugbrød

Hovedret

Langtidsstegt okse
Græskarpuré – Knust kartoffel – Grillet forårsløg og rødvinssauce

Bagt torsk
Blomkålspure – Fennikel crudité – Urter – Dildolie

Dessert

Rødgrød
Crunch – Vaniljecreme

Buffet

265 kr. pr. pers.

Langtidsstegt okse, serveres med græskarpure, grillet forårsløg og rødvinssauce

Helstegt kylling fyldt med urter, serveres med braiseret porre

Helbagt torske filet med urter

Oven bagte kartofler med urter og hvidløg

Årstidens salat

Serveres med friskbagt surdejs baguette og økologisk smør

Dessert: Rødgrød med crunch og vanilje creme