Hver dag kreerer kokken en ny ret. Retten er sammensat af årstidens bedste råvarer. (serveres alle ugens dage fra kl. 17.00). Retterne varierer mellem alt fra dansk husmandskost til det franske gourmetkøkken.

Hver tirsdag serveres der Stegt flæsk ad libitum med kartofler, rødbeder & persillesovs – 120,-

DAGENS RET

Bemærk at retternes indhold godt kan variere eller ændres fra dag til dag.

Mandag d. 10 december

Bønnegryde med avocado og fladbrød

-110,-

Tirsdag d. 11 december

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder
-120,-

Onsdag d. 12 december

Krydret oksecuvette med bulgur og grønt
-135,-

Torsdag d. 13 december

Bagt fisk med salsaverde og kartofler
-155,-

Fredag d. 14 december

Flæskesteg med det hele
-185,-

Lørdag d. 15 december

Andebryst med rodfrugter og appelsin/anis sauce
-165,-

Søndag d. 16 december

Biksemad med spejlæg og syltede rødbeder
-125,-

Mandag d.03 december

Tirsdag d.04 december

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder
– 120,-

Onsdag d.05 december

Torsdag d.06 december

Fredag d.07 december

Lørdag d.08 december

Søndag d.