Hver dag kreerer kokken en ny ret. Retten er sammensat af årstidens bedste råvarer. (serveres alle ugens dage fra kl. 17.00). Retterne varierer mellem alt fra dansk husmandskost til det franske gourmetkøkken.

Hver tirsdag serveres der Stegt flæsk ad libitum med kartofler, rødbeder & persillesovs – 120,-

DAGENS RET

Bemærk at retternes indhold godt kan variere eller ændres fra dag til dag.

 

Mandag 12. August

Cannelloni fyldt med spinat og ost serveret med cremet tomat sauce

110,-

 

Tirsdag 13. August

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede

120,-

Onsdag d. 14. August

Thai Kylling i Rød karry med Cashewnødder og koriander, serveret med ris 

110,-

Torsdag d. 15. August

Lasagne med salat

120,-

Fredag d. 16. August

Grill Buffet

180,-

Lørdag d. 17. August

Grill Buffet

180,-

Søndag d. 18. August

Grill Tallerken 

110,-

Mandag d. 19. August

Samosa( vegetar) med Tzatziki og sprød salat 

110,-

Tirsdag d. 20. August

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede

120,-

Onsdag d. 21. August

Farsbrød med stegte kartofler og dip

120,-

Torsdag d. 22. August

Cremet skaldyrs risotto 

110,-

Fredag d. 9. August

Grill Buffet

180,-

Lørdag d. 10. August

Grill Buffet

180,-

Søndag d. 11. August

Tarteletter med Høns i asparges

110,-