Hver dag kreerer kokken en ny ret. Retten er sammensat af årstidens bedste råvarer. (serveres alle ugens dage fra kl. 17.00). Retterne varierer mellem alt fra dansk husmandskost til det franske gourmetkøkken.

Hver tirsdag serveres der Stegt flæsk ad libitum med kartofler, rødbeder & persillesovs – 120,-

DAGENS RET

Bemærk at retternes indhold godt kan variere eller ændres fra dag til dag.

 

Onsdag d. 28. februar
Biksemad med spejlæg og bearnaise – 120,-

Torsdag d. 1. marts
Smørstegt rødspætte med årstidens grøntsager, perlebyg og kaperssauce – 140,-

Fredag d. 2. marts
Oksestriploin med Pommes Anna kartofler, bagte rodfrugter og rødvinssauce – 150,-

Lørdag d. 3. marts
Braiseret lammeskank med rodfrugter, rosmarin sauce og bønnepuré – 140,-

Søndag d. 4. marts
Tarteletter med høns i asparges – 100,-

Mandag d. 5. marts
Spaghetti Bolognese – 110,-

Tirsdag d. 6. marts
Stegt flæsk med kartofler, rødbeder og persillesovs – Ad libitum 120,-

Onsdag d. 7. marts
Benløse fugle med grov kartoffelmos – 120,-

Torsdag d. 8. marts
Dagens fisk frisk fra Torvet – se dagspris her på vores hjemmeside på dagen