Hver dag kreerer kokken en ny ret. Retten er sammensat af årstidens bedste råvarer. (serveres alle ugens dage fra kl. 17.00). Retterne varierer mellem alt fra dansk husmandskost til det franske gourmetkøkken.

Hver tirsdag serveres der Stegt flæsk ad libitum med kartofler, rødbeder & persillesovs – 120,-

DAGENS RET

Bemærk at retternes indhold godt kan variere eller ændres fra dag til dag.

 

Mandag d. 18. November 

Cannelloni med spinat og ost 110,-

Tirsdag d. 19. November

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede 120,-

Onsdag d 20. November 

Oksegryderet med Frisk basilikum og ris  130 kr 

Torsdag d. 21. November 

Smør stegt fiskefilet med hjemmerørt remo og stegte kartofler 130 kr

Fredag d. 22. November

Braiseret lammeskank med kraftig sky og årtidens grønt 140 kr 

Lørdag d. 23. November

Glaseret Skinke med stuvet grønlangkål og nye kartofler 130kr

Søndag d. 24. November.

Frikadeller med stuvet hvidkål og stegte kartofler 120 kr.

Mandag d. 25. November

Kåldolmer med cremet tomatsauce 130 kr

Tirsdag d. 26. November 

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede 120,-

Onsdag d. 27. November

Asiatisk kylling ret med peanutbutter, frisk koriander og ris 130kr

Torsdag d. 28. November

Bagt Laks med ristede rosenkål, persille sauce og kartofler 140 kr.

Fredag d. 29. November 

Confi af andelår, appelsinsalat, appelsin sky og brune kartofler 140 kr 

Lørdag d. 30. November

Medister serveret med rødkål, hvidekartofler og pandesovs 130 kr

Søndag d. 1. December

Bryggens biksemad med spejlæg 120kr