Kokkene-750x350p

Hver dag kreerer kokken en ny ret. Retten er sammensat af årstidens bedste råvarer. (serveres alle ugens dage fra kl. 17.00). Retterne varierer mellem alt fra dansk husmandskost, til det franske gourmetkøkken.

Hver tirsdag serveres der ligeledes: Stegt flæsk ad libitum, serveret med kartofler, rødbeder & persillesovs – 120,-

DAGENS RET

Bemærk at retternes indhold godt kan variere eller ændres fra dag til dag.

Fredag d. 28.07.17
Oksefilet, sæsonens grønt, peber sauce, serveres med kartofler a part 155 kr.

Lørdag d. 29.07.17
Asiatisk marineret oksetværreb, serveres med asiatisk inspireret salat og casava fritter a part 155 kr.

Søndag d. 30.07.17
Fettucine med oksekød, grøntsager, hvidløg/chili, smagt til med sauce af fonden 135 kr.

Mandag d. 31.07.17
Græskarrisotto med parmesan toppet med græskarkerner 125 kr.

Tirsdag d. 01.08.17
Stegt flæsk ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 02.08.17
Thai kylling i karry med kokosmælk 130 kr.

Torsdag d. 03.08.17
Helstegt rødspætte, grillet stuvet spidskål, grillet citron og salat 135 kr.

Fredag d. 04.08.17
Helstegt oksefilet, årstidens grønt, trøffelcreme, serveres med pebersauce 155 kr.

Lørdag d. 05.08.17
Lammekølle, søde kartofler, stegte grønne bønner, variation af gulerødder, serveres med rosmarin sauce 155 kr.

Søndag d. 06.08.17
Stegte ægnudler med grøntsager og tigerrejer 120 kr.

Mandag d. 07.08.17
Svampe risotto, parmesan og purløg 125 kr.

Tirsdag d. 08.08.17
Stegt flæsk ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 09.08.17
Svampe/porre tærte med kylling, serveres med sæsonens salat 125 kr.

Torsdag d. 10.08.17
Indbagt laks med rejer, bagt fennikel, smørstegte kartofler serveres med dildsauce 135 kr.

Fredag d. 11.08.17
Marrokansk lammeskank, glaceret i lagen serveres med couscous og tørrede frugter 155 kr.

Lørdag d. 12.08.17
Hangersteak, løgpuré, variation af gulerødder, syltede skalotteløg serveres med hvidløg/timian sauce 150 kr.

Søndag d. 13.08.17
Tartelletter med høns i asparges 120 kr.

Mandag d. 14.08.17
Spinat/porre tærte, serveres med årstiden salat 120 kr.

Tirsdag d. 15.08.17
Stegt flæsk ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 16.08.17
Hakkebøf med bløde løg, kartofler, brun sauce og surt til

Torsdag d. 17.08.17
Skindstegt sandart, kartoffelpure, bagt fennikel, dildolie, serveres med citron sauce 135 kr.

Fredag d. 18.08.17
Unghanebryst fyldt med spinat friskost, årstidens grøntsager, serveres med svampe ala creme 135 kr.

Lørdag d. 19.08.17
Perlehøne, sæsonens grønt, serveres med majs creme 140 kr.

Søndag d. 20.08.17
Ravioli med spinat & ricotta, brunet salvie smør, serveres med sæsonens salat a part 125 kr.

Mandag d. 21.08.17
Bønnecassoulet (3 forskellige slags bønner), fermenteret hvidløg, porre, urter, smagt til med fløde og toppet med vesterhavsost 120 kr.

Tirsdag d. 22.08.17
Stegt flæsk ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 23.08.17
Spareribs med coleslaw, råstegte kartofler & chili mayo 130 kr.

Torsdag d. 24.08.17
Bagt laks, årstidens grønt, grillet citron 130 kr.

Fredag d. 25.08.17
Oksetværreb, krydret bulgur, taziki & tyrkisk salsa (ezme) 135 kr.

Lørdag d. 26.08.17
Lammeculotte, bagte grøntsager, fløde kartofler 150 kr.

Søndag d. 27.08.17
Forloren hare, kartoffler, brun sauce og surt til 120 kr.

Mandag d. 28.08.17
Grøntsagslasagne 125 kr.

Tirsdag d. 29.08.17
Stegt flæsk ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 30.08.17
Kylling i grøn karry med ris 130 kr.

Torsdag d. 31.08.17
Thai fiskefrikadeller, serveres med thai salat og grillet citron 130 kr.