Kokkene-750x350p

Hver dag kreerer kokken en ny ret. Retten er sammensat af årstidens bedste råvarer. (serveres alle ugens dage fra kl. 17.00). Retterne varierer mellem alt fra dansk husmandskost, til det franske gourmetkøkken.

Hver tirsdag serveres der ligeledes: Stegt flæsk ad libitum, serveret med kartofler, rødbeder & persillesovs – 120,-

DAGENS RET

Bemærk at retternes indhold godt kan variere eller ændres fra dag til dag.

Mandag d. 02.10.17
Falafel, sæsonens salat, tomat tappanade, serveres med brød 110 kr.

Tirsdag d. 03.10.17
Stegt flæsk ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 04.10.17
Coq au vin (Kyllingebryst braisseret i rødvin), serveres med bagte rodfrugter og brød 135 kr.

Torsdag d. 05.10.17
Pocheret torsk, serveres med grøntsager i rød karry, med ris a part 135 kr.

Fredag d. 06.10.17
”Güvec” tyrkisk gryderet med oksespidsbryst, auberginer, kartofler, perleløg, tomat, courgetter, serveres med brød og hvidløgsyoghurt ved siden af 145 kr.

Lørdag d. 07.10.17
Lamme culotte, ratatouille, knust kartoffel ved siden af 150 kr.

Søndag d. 08.10.17
”biber dolmasi”, små peberfrugter fyldt med krydret hakkekød og ris, serveres med hvidløgs yoghurt 100 kr.

Mandag d. 09.10.17
”Ispanak yemegi” Gryderet med spinat, løg, hakket oksekød, bulgur, yoghurt, serveres med brød ved siden af 85 kr.

Tirsdag d. 10.010.17
Stegt flæsk ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 11.10.17
”icli köfte” oksekødsfyldte bulgur ”skalder”, serveres med krydret, brunet smør, yoghurt og salat ved siden af 135 kr.

Torsdag d. 12.10.17
Hel guldbars indbagt i saltdej, serveres med variation af smør stegt gulerod, salat og sauce verde 145kr

Fredag d. 13.10.17
Braiseret og sprødstegt oksespidsbryst, rodfrugtmos, serveres med pebersauce 150 kr.

Lørdag d. 14.10.17
Osso buco med svampe/safran risotto, toppet med gremolata 145 kr.

Søndag d. 15.10.17
Klassisk boller i karry med ris 100 kr.

Mandag d. 16.10.17
Lun salat, med søde kartofler, bagt græskar, granatæbler, blandet grønt og fetaost 120 kr.

Tirsdag d. 17.10.17
Stegt flæsk ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 18.10.17
Osso buco med svampe/safran risotto, toppet med gremolata 140 kr.

Torsdag d. 19.10.17
Skindstegt kulmule, gulerodspure, grønne bønner, grønkål, kartoffel fondant, grillet citron 140 kr.

Fredag d. 20.10.17
Klassisk boeuf bourguignon, serveres med kartoffelmos 150 kr.

Lørdag d. 21.10.17
Sprødstegt svinebryst, grillet springløg, knust kartoffel, trøffel sauce 150 kr.

Søndag d. 22.10.17
Fettucine med kylling, grønne bønner, cherry tomater, svampe, blå skimmelost, hvidløg, fløde/tomat sauce

Mandag d. 23.10.17
Stegt rosenkål, spidskål, grønkål, fermenteret hvidløg, porre, kogt ind med en smule fløde, toppet med revet ost 120 kr.

Tirsdag d. 24.10.17
Stegt flæsk ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 25.10.17
Skindstegt kyllingebryst på bund af stuvet spinat/grønkål og stegt rosenkål 130 kr.

Torsdag d. 26.10.17
Bagt laks i fiske og østerssauce, grønne bønner, peberfrugt, tigerrejer, cherry tomater, serveres med ris ved siden af 140 kr.

Fredag d. 27.10.17
Asiatisk marineret hangersteak, på bund af stegt pak choy, grønne bønner og gulerødder 140 kr.

Lørdag d. 28.10.17
Unghanebryst fyldt med krydret friskost, confiteret kartoffel, stegt majs og spinat serveres med majs creme 150 kr.

Søndag d. 29.10.17
Tarteletter med høns i asparges 120 kr.

Mandag d. 30.10.17
Krydret gryderet med kartofler, gulerødder, cherry tomater, porre, ærter, og indisk inspireret krydderier, serveres med brød 120 kr.

Tirsdag d. 31.010.17
Stegt flæsk ad libitum 120 kr.