Hver dag kreerer kokken en ny ret. Retten er sammensat af årstidens bedste råvarer. (serveres alle ugens dage fra kl. 17.00). Retterne varierer mellem alt fra dansk husmandskost til det franske gourmetkøkken.

Hver tirsdag serveres der Stegt flæsk ad libitum med kartofler, rødbeder & persillesovs – 120,-

DAGENS RET

Bemærk at retternes indhold godt kan variere eller ændres fra dag til dag.

 

Tirsdag d. 25 september

Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder
-120,-

Onsdag d. 26 september

Bagt laks med romanesco, grøntsager og kartofler
-145,-

Torsdag d.27 september

Kylling i karry med ris
-125,-

Fredag d.28 september

Lammeskank med couscous og myntedressing
-155,-

Lørdag d.29 september

Beuf Bourgoignon med kartoffelmos
-135,-

Søndag d.30 september

Cremet pastaret med torsk, toppet med æbler og ristede mandler
-125,-

Mandag d.1 oktober

Ratatouille med hjemmebagt brød
– 95,-

Tirsdag d.2 oktober

Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder
– 120,-

Onsdag d.3 oktober

Dansk bøf med bløde løg, sauce og kartofler
– 135,-

Torsdag d.4 oktober

Svinemørbrad i rød karry sauce med ris
-135 ,-

Fredag d.5 oktober

Wienerschnitzel af kalv med smørsauce og råstegte kartofler
– 165,-

Lørdag d.6 oktober

Bankekød med lækkerier
-145 ,-

Søndag d.7 oktober

Tarteletter med høns i asparges
-110 ,-