Hver dag kreerer kokken en ny ret. Retten er sammensat af årstidens bedste råvarer. (serveres alle ugens dage fra kl. 17.00). Retterne varierer mellem alt fra dansk husmandskost til det franske gourmetkøkken.

Hver tirsdag serveres der Stegt flæsk ad libitum med kartofler, rødbeder & persillesovs – 120,-

DAGENS RET

Bemærk at retternes indhold godt kan variere eller ændres fra dag til dag.

Mandag 7. Oktober

Gratineret  grønsagstærte  med sprød salat 120,-

Tirsdag 8. Oktober.

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede 120,-

Onsdag 9. Oktober

Hakkebøf med bløde løg, brun sovs, kartofler og surt 130,-

Torsdag 10. Oktober

Fiske frikadeller med dill sauce og kartofler med 130,- 

Fredag 11. Oktober 

Langtidsstegt okse tyksteg med svampe le creme og kartofle pure 140,-

Lørdag 12.Oktober

Braiserede oksekæber med kartofle kompot and glace 140,-

Søndag 13. Oktober

Biksemad med Spejlæg og rødbeder 120,-

Mandag d. 14. Oktober

Falaffel med tzatziki og sumak marineret salat 130,-

Tirsdag d. 15. Oktober

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede 120,-

Onsdag d. 16. Oktober

Tarteletter med høns i asparges 130,- 

Torsdag d. 17. Oktober 

Hvidvins dampet blåmuslinger med fritter og aioli 130,-

Fredag d. 18. Oktober 

Okse farsbrød med rosemary stegte kartofler og frisk dip 130,-

Lørdag d. 19. Oktober

Safran stegt unghanebryst med kartofel pure og glace  140,-

Søndag d. 20. oktober

Spaghetti carbonara 120,-

Torsdag d. 3. Oktober

Skaldyrs risotto 130,-

Fredag d. 4. Oktober

Lamme cuvette, stegte rodfrugter, kartoffel kompot og sky 150,-

Lørdag d. 5. Oktober

Farseret unghane bryst med polenta og kylling sky 140,-

Søndag d. 6. Oktober 

Tacos med pulled Kylling, avocado creme og salsa 130,-

 

Fredag d. 20. September

Braiseret lammeskank med rodfrugt pure, timian fume og syltet perleløg

140,-

Lørdag d. 21. September

Langtidsstegt okse cuvette med whiskey sauce, pomme Anna og grillet hjertesalat

160,-

Søndag d. 22. september

Spaghetti Bolognese 110,-