Hver dag kreerer kokken en ny ret. Retten er sammensat af årstidens bedste råvarer. (serveres alle ugens dage fra kl. 17.00). Retterne varierer mellem alt fra dansk husmandskost til det franske gourmetkøkken.

Hver tirsdag serveres der Stegt flæsk ad libitum med kartofler, rødbeder & persillesovs – 120,-

DAGENS RET

Bemærk at retternes indhold godt kan variere eller ændres fra dag til dag.

Mandag 10. juni

Parmigiano di Melanzane ( aubergine lasagne)

120,-

Tirsdag 11. Juni

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede

-120,-

Onsdag d. 12. Juni 

Kalkun I karry med grønt og nudler

140,-

Torsdag d. 13. Juni

Hornfisk vendt i rugmel m. grønt og beurre blanc

-155,-

Fredag d. 14. Juni

Grill Buffet

180,-

Lørdag d. 15. Juni

Søndag d. 16. Juni

Biksemad

-120,-

Mandag d. 17. Juni

Risotto med Ærter

120,-

Tirsdag d. 18. Juni

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede

-120,-

Onsdag d. 19. Juni

Kylling Danoise

145,-

Torsdag d. 20. Juni 

Grill Buffet

180,-

Fredag d. 21 Juni

Grill Buffet

180,-

Lørdag d. 22. Juni

Grill Buffet

180,-

Søndag d. 23. Juni ( Sankt Hans )

Grill Buffet

180,-