Kokkene-750x350p

Hver dag kreerer kokken en ny ret. Retten er sammensat af årstidens bedste råvarer. (serveres alle ugens dage fra kl. 17.00). Retterne varierer mellem alt fra dansk husmandskost til det franske gourmetkøkken.

Hver tirsdag serveres der Stegt flæsk ad libitum med kartofler, rødbeder & persillesovs – 120,-

DAGENS RET

Bemærk at retternes indhold godt kan variere eller ændres fra dag til dag.

Tirsdag d. 28.11.17
Stegt flæsk ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 29.11.17
Hakkebøf, bløde løg, kartofler, brun sauce, serveres med surt 135 kr.

Torsdag d. 30.11.17
Asiatisk bagt laks med tigerrejer, gulerødder, grønne bønner, peberfrugt, cherry tomater, cashew toppet med koriander 140 kr.

Fredag d. 1 dec
Lammeculotte, flødekartofler & spinat, med sæsonens salat 145kr

Lørdag d. 2 dec
Stegt andebryst med med knuste kartofler, rosenkål, grønkål, rabarber og hvidløg/timian sauce 140kr

Søndag d. 3 dec
Stroganoff af pølser, kartoffelmos og husets syltede beder 110kr

Mandag d. 4 dec
Meat Free Monday – Græskarrisotto med parmesan og græskarkerner 100kr

Tirsdag d. 5 dec
Stegt flæsk ad libitum 120kr

Onsdag d. 6 dec
Oksegryde med årstidens rødder samt rodfrugtkomt og creme fraiche 135kr

Torsdag d. 7 dec
Skaldyrspasta med urter 135kr

Fredag d. 8 dec
Frittet sprutte med chilimayo & aioli, pommes, citron og grøn salat 135kr

Lørdag d. 9 dec
Braiseret lammeskank, bagte søde kartofler, porre, knoldselleripure & sauce 150kr

Søndag d. 10 dec
Brændende kærlighed – sprød bacon, karamelliserede løg & husets syltede beder 100kr

Mandag d. 11 dec
Meat Free Monday – Pasta i cremet tomat/gorgonzolasauce med sprøde svampe 110kr

Tirsdag d. 12 dec
Stegt flæsk ad libitum 120kr

Onsdag d. 13 dec
Asiatisk Onsdag – Stegte nudler med tigerrejer & østerssauce 110kr

Torsdag 14 dec
Bagt laks med tigerrejer og grøntsager i østerssauce og chili. Ris på siden 140kr

Fredag d. 15 dec
Kalvegryde med kartoffelmos & urter 140kr

Lørdag d. 16 dec
Svinekæber & svamperisotto 130kr

Søndag d. 17 dec
Asiatisk Søndag – Stegte risnudler med grøntsager & spejlæg 95kr

Mandag d. 18 dec
Meat Free Monday – Grøntsagstærte med sæsonens salat 100kr

Tirsdag d. 19 dec
Stegt flæsk ad libitum 120kr

Onsdag d. 20 dec
Mellemøstligt inspireret gryde med hakket okse, luftig bulgur med tomat, spinat & urteyoghurt 90kr

Torsdag d. 21 dec
Torsk i rød karry med grøntsager & ris 135kr

Fredag d. 22 dec
Lammegryde med knuste kartofler og sæsonens salat 145kr