Kokkene-750x350p

Hver dag kreerer kokken en ny ret. Retten er sammensat af årstidens bedste råvarer. (serveres alle ugens dage fra kl. 17.00). Retterne varierer mellem alt fra dansk husmandskost til det franske gourmetkøkken.

Hver tirsdag serveres der Stegt flæsk ad libitum med kartofler, rødbeder & persillesovs – 120,-

DAGENS RET

Bemærk at retternes indhold godt kan variere eller ændres fra dag til dag.

Fredag d. 5. januar
Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter og brun sovs – 140 kr.

Lørdag d. 6. januar
Hakkebøf med bløde løg, kartofler og skysovs – 120 kr.

Søndag d. 7. januar
Bobbys pølseret med urter og grov kartoffelpuré – 100 kr.

Mandag d. 8. januar
Biksemad med rødbeder og bearnaise – 120 kr.

Tirsdag d. 9. januar
Stegt flæsk med kartofler, rødbeder og persillesovs – ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 10. januar
Krebinetter med kartofler og stuvede grøntsager – 115 kr.

Torsdag d. 11. januar – Frisk fisk fra Torvet
Skaldyr med risotto, fennikel og tigerrejer – 140 kr.

Fredag d. 12. januar
Ølbraiseret lammeskank med grove urter og mos – 140 kr.

Lørdag d. 13. januar
Vildtragout med svampe og kartoffelmos – 130 kr.

Søndag d. 14. januar
Lasagne med sprød blandet salat og surdejsbrød – 110 kr.

Mandag d. 15. januar
Vildtragout med pasta pappardelle – 125 kr.

Tirsdag d. 16. januar
Stegt flæsk med kartofler, rødbeder og persillesovs – ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 17. januar
Sprødstegt unghanebryst med polenta, squash og peberfrugt – 130 kr.

Torsdag d. 18. januar – Frisk fisk fra Torvet
Fiskelasagne med laks, torsk, bechamel og spinat – 130 kr.

Fredag d. 19. januar
Osso Buco med braiseret okseskank, urter og kartoffelmos – 130 kr.

Lørdag d. 20. januar
Frikadeller med kartofler, surt og brun sovs – 110 kr.

Søndag d. 21. januar
Braiseret svinebryst med øl, rødbeder, gulerødder og stegte kartofler – 120 kr.

Mandag d. 22. januar
Kalvehjerter i flødesovs med kartoffelmos – 115 kr.

Tirsdag d. 23. januar
Stegt flæsk med kartofler, rødbeder og persillesovs – ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 24. januar
Chili Con Carne med okseklump, bønner, chokolade og ris – 130 kr.

Torsdag d. 25. januar – Frisk fisk fra Torvet
Sprødstegt laks med sauteret spinat og hollandaise – 130 kr.