Hver dag kreerer kokken en ny ret. Retten er sammensat af årstidens bedste råvarer. (serveres alle ugens dage fra kl. 17.00). Retterne varierer mellem alt fra dansk husmandskost til det franske gourmetkøkken.

Hver tirsdag serveres der Stegt flæsk ad libitum med kartofler, rødbeder & persillesovs – 120,-

DAGENS RET

Bemærk at retternes indhold godt kan variere eller ændres fra dag til dag.

Mandag 18 FEBRUAR

Husets falaffel med mixed salat og tatziki

95,-

Tirsdag 19 februar

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede

-120,-

Onsdag d. 20 februar

Kalvefrikasse med sæsonens grønt og kartofler

125,-

Torsdag d. 21 februar

Bagt laks med urtecreme og dampede grøntsager

-140,-

Fredag d. 22 februar

Rosastegt okse med bagt kartoffel og kryddersmør

145,-

Lørdag d. 23 februar

Kylling i rødkarry/kokos sauce med ris og grønt

-125,-

Søndag d. 24 februar

Biksemad a la bryggen

-120,-

Mandag d. 11 februar

 

-110,-

Tirsdag d. 12 februar

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede

-120,-

Onsdag d. 13 februar

-135,-

Torsdag d. 14 februar

 

-140,-

Fredag d. 15 februar

 

-155,-

Lørdag d. 16 februar

 

-135,-

Søndag d. 17 februar

 

-120,-