Hver dag kreerer kokken en ny ret. Retten er sammensat af årstidens bedste råvarer. (serveres alle ugens dage fra kl. 17.00). Retterne varierer mellem alt fra dansk husmandskost til det franske gourmetkøkken.

Hver tirsdag serveres der Stegt flæsk ad libitum med kartofler, rødbeder & persillesovs – 120,-

DAGENS RET

Bemærk at retternes indhold godt kan variere eller ændres fra dag til dag.

Mandag 15. April

Daal med ris

95,-

Tirsdag16. April

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede

-120,-

Onsdag d. 17. April

Gryderet med kylling og kartoffelmos

120,-

Torsdag d. 18. April

Moulles frites med aioli

-135,-

Fredag d. 19. April

Vagtel med safransmør, selleripure, grønt og sauce

155,-

Lørdag d. 20. April

Braiseret culotte med rodfrugtemos og rødvinssauce

-155,-

Søndag d.21 April

Spaghetti carbonara

-110,-

Mandag d. 22 April

Cremet pasta med grøntsager og vesterhavsost

110,-

Tirsdag d. 23 April

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede

-120,-

Onsdag d. 24 April

Tyrkisk oksegryde med ris

120,-

Torsdag d. 25 April

Unagi marineret torsk på spyd a la asian style

145,-

Fredag d. 26 April

Grillet oksefilet med brændte tomater, stegte svampe, gulerodspure og sauce

155,-

Lørdag d. 27 April

Kalveribs med grillet spidskål, syltede løgskaller og mizo mayo

145,-

Søndag d. 28 April

Biksemad a la bryggen med spejlæg

120,-