Kokkene-750x350p

Hver dag kreerer kokken en ny ret. Retten er sammensat af årstidens bedste råvarer. (serveres alle ugens dage fra kl. 17.00). Retterne varierer mellem alt fra dansk husmandskost til det franske gourmetkøkken.

Hver tirsdag serveres der Stegt flæsk ad libitum med kartofler, rødbeder & persillesovs – 120,-

DAGENS RET

Bemærk at retternes indhold godt kan variere eller ændres fra dag til dag.

Mandag d. 30.10.17
Krydret gryderet med kartofler, gulerødder, cherry tomater, porre, ærter, og indisk inspireret krydderier, serveres med brød 120 kr.

Tirsdag d. 31.10.17
Stegt flæsk ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 01.11.17
Kylling i grøn karry, stegte grøntsager, serveres med ris 130 kr.

Torsdag d. 02.11.17
Hummerbisque m. argentinske rejer, stegt guldbars, syrnet fløde og fennikel crudité 140 kr.

Fredag d. 03.11.17
Helstegt oksefilet, bagte rodfrugter, stegte svampe, trøffel creme, serveres med peber sauce 155 kr.

Lørdag d. 04.11.17
Lammekølle, flødekartofler med spinat, serveres med grøn salat 155 kr.

Søndag d. 05.11.17
Spaghetti carbonara med sprødt bacon 100 kr.

Mandag d. 06.11.17
Svamperisotto med parmesan 100 kr.

Tirsdag d. 07.11.17
Stegt flæsk ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 08.11.17
Braiseret cullote risotto milanese 145 kr.

Torsdag d. 09.11.17
Panko/hasselnød bagt laks på bund af knolselleri pure, stegt spidskål, rosenkål, grønkål og dild olie
140 kr.

Fredag d. 10.11.17
MORTENS AFTEN – Andebryst, rødkål, sveske/æblekompot, kartofler bagt med andefedt og sauce 140 kr.

Lørdag d. 11.11.17
Indbagt laks og fjordrejer, bagte rodfrugter, serveres med citron/dild sauce 140 kr.

Søndag d. 12.11.17
Karni yarik – Aubergine fyldt med krydret kød i tomat sauce, serveres med ris og salat 110 kr.

Mandag d. 13.11.17
Ispanak yemegi – Gryderet med spinat, tomat, løg, bulgur, yoghurt med urter på toppen, serveres med brød 85 kr.

Tirsdag d. 14.11.17
Stegt flæsk ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 15.11.17
Skindstegt kyllingebryst, gulerodspure, stegt rosenkål, grønkål og kartofler 130 kr.

Torsdag d. 16.11.17
Linguine med laks, tigerrejer og blåmuslinger, vendt med skaldyrssauce, hvidløg, urter og lidt chili 140 kr.

Fredag d. 17.11.17
Tournedos af svinemørbrad, smørstegt knust kartoffel og urter, serveres med svampe ala creme 140 kr.

Lørdag d. 18.11.17
Hanger steak, sprødstegt kartoffel fondant, brombær puré, stegte svampe, syltede skalotteløg 150 kr.

Søndag d. 19.11.17
Tyrkiske köfte, tomat salat med feta, taziki, hummus, serveres med brød 135 kr.

Mandag d. 20.11.17
Fettucine pasta med spinat, vendt med gorgonzola sauce og hvidløg, toppet med revet ost 100 kr.

Tirsdag d. 21.11.17
Stegt flæsk ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 22.11.17
Hel kylling fyldt med bønner og chorizo pølse bagt i saltdej, serveres med smørstegt kartoffel og hvidløg/timian sauce (deles af 2 pers. 250kr)

Madklubben/Fælles middag: Lammeculotte m. svamperisotto og urter

Torsdag d. 23.11.17
Smørstegt ising med kapers, grønkål, snittet spidskål, serveres med grillet citron 135 kr.

Fredag d. 24.11.17
Lamme culotte serveres på bund af græskar risotto, toppet med urter og græskarkerner 150 kr.

Lørdag d. 25.11.17
Vildt Ragout med bacon, perleløg, enebær, serveres med syrnet kartoffelmos 150 kr.

Søndag d. 26.11.17
Brændende kærlighed med surt til 95 kr.

Mandag d. 27.11.17
Vegetarbøf, hummus, taziki, blandet grøn salat, serveres med brød 120 kr.

Tirsdag d. 28.11.17
Stegt flæsk ad libitum 120 kr.

Onsdag d. 29.11.17
Hakkebøf, bløde løg, kartofler, brun sauce, serveres med surt 135 kr.

Torsdag d. 30.11.17
Asiatisk bagt laks med tigerrejer, gulerødder, grønne bønner, peberfrugt, cherry tomater, cashew toppet med koriander 140 kr.