Hver dag kreerer kokken en ny ret. Retten er sammensat af årstidens bedste råvarer. (serveres alle ugens dage fra kl. 17.00). Retterne varierer mellem alt fra dansk husmandskost til det franske gourmetkøkken.

Hver tirsdag serveres der Stegt flæsk ad libitum med kartofler, rødbeder & persillesovs – 120,-

DAGENS RET

Bemærk at retternes indhold godt kan variere eller ændres fra dag til dag.

 

Mandag d. 12 november

Krydret linsesuppe med kikærter og kartofler, serveret med salat og dip
-110,-

Tirsdag d. 13 november

Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbeder
-120,-

Onsdag d. 14 november

Bagt fisk med knust kartoffel, urte creme og dampede grøntsager
-145,-

Torsdag d. 15 november

Krydret lamme ragout med bulgur og grønt
-155,-

Fredag d. 16 november

Stegt oksefilet med sky, kartofler og grønt
-155,-

Lørdag d. 17 november

Kylling Danoise med alt det gode
-145,-

Søndag d. 18 november

Biksemad med spejlæg og syltede rødbeder
-125,-

Mandag d.

– 110,-

Tirsdag d.

– 120,-

Onsdag d.

– 135,-

Torsdag d.

-125 ,-

Fredag d.

– 155,-

Lørdag d.

-125 ,-

Søndag d.

-125 ,-