(Alle dage fra kl.11.00 – 20.30 OBS: Aften hovedretter og dagens ret fra 17.00 – 20.30)

Ribeye
Grillet ribeye med bagt tomat salat, bearnaise og fritter

200,-

Fisk
Bagt laks med hollandaise, sauteret grønkål vendt med dampet grønt og urter

200,-

Burgers

Okseburger med ost, sprød salat, syltede agurker, langtidsbagte cherrytomater, løg og bacon

Paneret sprød kylling med relish af agurk, skalotteløg, langtidsbagt cherrytomat og avocado

Serveres med håndskårne fritter og chili mayo 145,-

Clubsandwich

Kalkun med cremet karry, pickles af fennikel, blomkål og æble, på hjemmebagt bondebrød

95,-

Fish and chips

Sprød torsk med fritter og hjemmerørt remoulade

125,-

Snacks

Nachos med smeltet cheddar
Guacamole, salsa, jalapeños og creme fraiche

90,-

+ Tilvalg af pulled kylling 20,-

Kurven
Mozzarella sticks, Løgringe, hotwings

85,-

Dagens suppe

90,-

Salater

Alle salater serveres med bondebrød og økologisk smør.

Cæsar salat
Hjertesalat med cremet cæsar dressing, croutoner og kylling

135,-

Laksesalat
Grønkål, æbler, tranebær, nødder og hjertesalat, toppet med laksetatar og urter

135,-

Buddah

Nudler, grøntsager, asiatisk dressing, peanuts, avocado og koriander – kan bestilles med marineret flanksteak eller marineret laks

135,-

Dagens ret
Kokken kreerer en ny ret hver dag, serveres fra 17.00-20.30

Bemærk
Når vi tænder for grillen, er aftenkortet samt dagens ret lukket