(Alle dage fra kl.11.00 – 21.00 OBS: Aften hovedretter og dagens ret fra 17.00 – 21.00)

Ribeye
Grillet ribeye med kraftig rødvinsglace, stegte svampe, rosenkål, grønkål og fritter 200,-

Fisk
Dampet torsk med blomkål i variation, sauce af brunet smør, nødder og dild, hertil kartofler 200,-

Burgers
Okseburger med ost, sprød salat, syltede agurker, tomat, løg og bacon

Sprød kylling med salat, tomatsalsa og guacamole BBQ

Serveres med håndskårne fritter og chili mayo 145,-

Snacks

Nachos med smeltet cheddar
Guacamole, salsa, jalapeños og creme fraiche 90,-
+ Tilvalg af pulled kylling 20,-

Kurven
Mozzarella sticks, Løgringe, hotwings 85,-

Salater

Alle salater serveres med surdejsbaguette og økologisk smør.

Cæsar salat
Hjertesalat– kylling – cæsar dressing – croutons – parmesan – bacon 135,-

Laksesalat
Varmrøget laks med grønkål, æbler, tranebær, nødder og dildvinaigrette 135,-

Dagens ret
Kokken kreerer en ny ret hver dag, serveres fra 17.00-22.00

Bemærk
Når vi tænder for grillen, er aftenkortet samt dagens ret lukket