Frokost-750x350p
(Alle dage fra kl.11.00 – 22.00. OBS: Aften hovedretter og dagens ret fra 17.00 – 22.00)

Aften hovedretter

Tartar af okseinderlår
Kapers, rødløg, peberrod, creme fraiche, tomatkoncentrat, chiliolie, æggeblomme 160,-

Fish n Chips
Remoulade og råstegte kartofler 110,-

Ribeye
Serveres med rødvinssauce, råstegte kartofler drysset med timian samt sæsonens grøntsager 180,-

Helbagt Guldbars
Serveres med lun tomatkompot af bagte og syltede tomater, grillet citron og årstidens salat 160,-

Burgere

Okseburger
Salat, tomat, syltet agurker, rødløg, ost, bacon, chilimayo/ketchup 135,-

Burger med pulled chicken
Salat, coleslaw, chili mayo/ketchup 135,-

Snacks

Nachos med smeltet cheddar
Guacamole, salsa, jalapeños og creme fraiche 90,-
+ Tilvalg af pulled kylling 20,-

Kurven
Chili cheese tops, mozzarella sticks, hot wings, løgringe, dyppet i øl-dej. Serveres med aioli og BBQ-sauce 120,-

Pil-selv rejer
Serveres med grillet citron, aioli og brød 100,-

Brættet
Hummus, tomattapanade og oliventapanade. Serveres med brød og smør 90,-

Råstegte kartofler 
Chilimayo – Ketchup 45,-

Salater

Alle salater serveres på en bund af friske salatblade og syltede rødløg. Serveres med surdejsbaguette og økologisk smør.

Salat med asiatisk-marinerede tigerrejer
Avocado, gulerod, papaya, rødløg, cashews vendt med soya/sesam dressing, toppet med ristet sesam. Serveres med brød og smør 130,-

Salat med brud af gedeost
Balsamicobagte cherry tomater, blandede nødder, blåbær, tranebær vendt med vinagrette. Serveres med brød og smør 120,-

Cæsarsalat med kylling
Hjertesalat, cæsardressing, toppet med parmesan. Serveres med brød og smør 120,-

Suppe

Tomatsuppe 90,-