(Alle dage fra kl.11.00 – 20.30. OBS: Aften hovedretter og dagens ret fra 17.00 – 20.30)

Share food – små delevenlige retter, vi anbefaler 3 retter pr. mand

Saltbagt selleri med bagt hvidløgsdip 75,-
Små bagte kartofler med 2 slags dressing 75,-
Stegte bimi (mini broccoli) med teriyaki og sesam 75,-
Bagte gulebeder med camembert og honning 75,-
Saltbagt laks med rød karrysauce 75,-
Syltet torsk med lune krydderier 75,-
Okseflanksteak med fermenteret hvidløg og persilledressing 75,-
Skiver af kalveribeye med græskarchutney og kørvel 75,-
Friteret kugler af kylling, marineret i sennep og cayenne med syltede løg 75,-
Grillet oksekugler med garam masala og raita 75,-
Parfait med saltkaramel og chokoladefondant 74,-
Chokolade/citron parfait med solbær kompot 75,-

Burgers
Okse, syltede agurker, bløde løg, chilimayo

Oksespidsbryst syltede løg, BBQ, agurk og tomat

Portobello, aubergine, hvidløg/urtedressing

Serveres med håndskårne fritter og chili mayo 150,-

Snacks

Nachos med smeltet cheddar
Guacamole, salsa, jalapeños og creme fraiche 90,-
+ Tilvalg af pulled kylling 20,-

Kurven
Mozzarella sticks, Løgringe, fritter 85,-

kurven
Hotwings, BBQ ribs 95,-

Salater

Alle salater serveres med surdejsbaguette og økologisk smør.

Cæsar salat
Hjertesalat– kylling – cæsar dressing – croutons – parmesan 125,-

Laksesalat
Varmrøget laks med hjertesalat, dil, æbler og vinaigrette 135,-

Linser
Marinerede linser med garam masala, feta, rødløg og hjertesalat 125,-

Dagens ret
Kokken kreerer en ny ret hver dag, serveres fra 17.00-22.00

Bemærk
Når vi tænder for grillen, er aftenkortet samt dagens ret lukket