(Alle dage fra kl.11.00 – 20.30 OBS: Aften hovedretter og dagens ret fra 17.00 – 20.30)

Ribeye
Grillet ribeye med sommerens grønt, pebersauce og fritter

200,-

Fisk
Bagt laks med sprød pesto crust serveret med sommergrønt og nye kartofler

200,-

Burgers

Okseburger med ost, sprød salat, syltede agurker, langtidsbagte cherrytomater, løg og bacon

Paneret sprød kylling med guacamole, salsa, agurk, løg og sprød salat

Vegetar med falafel, grillet aubergine, sprød salat, tahin creme og koriander

Serveres med håndskårne fritter og chili mayo 145,-

Fish and chips

Sprød torsk med fritter og hjemmerørt remoulade

125,-

Charcuteribræt med 3 slags kød, 2 forskellige oste, tapenader, oliven, chutney, nødder og friskbagt brød

195,-

Moules Frits med aioli

145,-

Snacks

Trøffel fritter med parmesan og trøffle mayo

55,-

Nachos med smeltet cheddar
Guacamole, salsa, jalapeños og creme fraiche

90,-

+ Tilvalg af pulled kylling 20,-

Dagens suppe

90,-

Salater

Alle salater serveres med bondebrød og økologisk smør.

Cæsar salat
Hjertesalat med cremet cæsar dressing, croutoner og kylling

135,-

Vegetar

Marineret grillet portobello, avocado, grillet halloumi ost, sprødsalat og syltede rødløg

135,-

Asian Style

Lynstegte nudler, grøntsager, koriander dressing, cashrews, avocado og koriander med marineret flanksteak og grillet citron

135,-

Dagens ret
Kokken kreerer en ny ret hver dag, serveres fra 17.00-20.30

Bemærk
Når vi tænder for grillen, er aftenkortet samt dagens ret lukket