(Alle dage fra kl.11.00 – 20.30. OBS: Aften hovedretter og dagens ret fra 17.00 – 20.30)

Aften hovedretter

Ribeye 250 g
Håndskårne fritter drysset med timian – bearnaisemayo 200,-

Grillet laks
Lagt på cremet lasagne fyldt med spinat og ricotta, hertil salvie og citron smør 180,-

Ønskes vegetar eller vegansk mad – spørg din tjener

Burgers
Okse, bacon, ost, salat, tomat, sylted agurk, rødløg, chilimayo, ketchup

Panko paneret kylling, bacon, ost, salat, tomat, sylted agurk, rødløg, chilimayo, ketchup

Grøntsagsbøf, ost, romanesco, salat, tomat, sylted agurk, rødløg, chilimayo, ketchup

Serveres med håndskårne fritter og chili mayo 145,-

Snacks

Nachos med smeltet cheddar
Guacamole, salsa, jalapeños og creme fraiche 90,-
+ Tilvalg af pulled kylling 20,-

Kurven
Mozzarella sticks, Chili cheese tops, Løgringe, Hotwings – alt er hjemmelavet
Serveres med aioli og bbq sauce
100,-

Charcuteri Bræt (2 pers)
3 slags pølse/skinke, paté, 2 slags oste med romanesco, grillet artiskok, brød og smør 190,-

Salt/vinegar fries
Serveres med chilimayo 45,-

Salater

Alle salater serveres med surdejsbaguette og økologisk smør.

Cæsar salat
Hjertesalat– kylling – cæsar dressing – croutons – parmesan 125,-

Bedesalat
Beder – gedeost – lakridscrumble – urter 125,-

Grillet tun
Marineret grillet tun – sprød salat – avocado – citronsne 135,-

Hele dagen

Moulles frit
Dampede blåmuslinger i cider med fritter og aioli 155,-

Nudler
Med stegte krydrede rejer, grøntsager, chili, hvidløg, ingefær og soya, toppet med koriander og ristede nødder 135,-

Croque monsieur
Gratineret brød med ost, skinke og dijonaise, serveret med marineret salat 125,-

Fish n chips
serveres med hjemmerørt remoulade og citron 125,-

Dagens ret
Kokken kreerer en ny ret hver dag, serveres fra 17.00-22.00

Bemærk
Når vi tænder for grillen, er aftenkortet samt dagens ret lukket